ons hotel

dinsdag 4 maart 2008

Oorkonde


Uiteindelijk hebben we toch een nachtje een hotel geboekt in München en Pepijn z’n verjaardag een beetje gevierd. We konden na het Frühschoppen en het stemmen pas weg, dus in de late namiddag kwamen we bij het hotel aan. Het was een heel erg leuk hotel, de kamer was dik in orde en het lag in een goede, rustige buurt. We zijn met de tram het centrum ingegaan en hebben fijn een paar uur rondgekeken, en daarna hebben we heerlijk gegeten bij een mexicaans restaurant. In een grand-cafe hebben we nog even wat gedronken voordat we weer terug gingen naar het hotel.

De oorkondeuitreiking was een beetje een chaotische en massale gebeurtenis. Volgens mij was de minister het handen schudden in ieder geval goed zat aan het eind. Er waren een aantal collega’s van TipTop, gedeeltelijk om zelf een oorkonde af te halen, maar ook een paar alleen ter morele ondersteuning, en dat was heel erg gezellig. Na de uitreiking hebben we nog gezellig met z’n allen wat gedronken. Onderweg naar huis hebben we met z’n tweeen grieks gegeten in Deggendorf.

Vandaag moest er alweer een koffer worden ingepakt, want morgenochtend ga ik naar Berlijn. Dat wordt nog een spannende aangelegenheid, want het openbaar vervoer in de stad staakt voor de komende 10 dagen. Gelukkig is mijn hotel te bereiken met de trein, dus ik ben erg blij dat ik gekozen had voor een hotel in Potsdam in plaats van in het centrum van Berlijn. Vanuit daar zou het bereiken van de beurs ook geen probleem moeten zijn. Pepijn heeft zich vandaag bezig gehouden met de technische ondersteuning: folders vouwen, factsheet schrijven, visitekaartjes drukken. Hij kon dus ook niet mee naar de websitecursus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.