ons hotel

zaterdag 12 juni 2010

Bloedheet en rustig

Het is hier al dagen bloedheet. Iedere dag temperaturen boven de 30 graden begint ook snel te vervelen. Vandaag blijft het kwik net onder de 30 steken, maar aangezien het natuurlijk eerst weken lang onafgebroken geregend heeft is het al heel de week heel vochtig en benauwd. Pepijn heeft er zin in, die is elke dag druk bezig in de tuin, met de buitenboel schilderen of lekker klussen in het hotel. Ik ben niet vooruit te branden en ben standaard alleen maar moe van de warmte. Ook ben ik nog steeds een beetje gehandicapt van mijn prachtige snijactie aan mijn duim. Het ziet er gelukkig redelijk uit en geneest redelijk, maar het blijft lastig om fysieke dingen te doen. Je gebruikt je duim toch meer dan je denkt….
Ondertussen is het qua gasten heel erg rustig. Het is iedere 2 jaar met een EK of WK hetzelfde: de zaak dondert geheel op z'n gat. Geen hond die een hotelletje boekt. Het is prachtig weer en we hebben bijna geen gasten, want iedereen zit thuis voor de TV. Ik heb al tegen Pepijn gezegd dat we bij het volgende EK zelf maar met vakantie gaan. Je wilt niet weten wat voor goedkope last-minutes je overal kunt boeken, de stuntaanbiedingen vliegen je om je oren. Nu hebben we wel eindelijk wat tijd om zelf de omgeving te verkennen of achterstallige klusjes te doen. Onze "to-do-lijst" met lang rondslingerende klusjes is de afgelopen dagen aardig geslonken. Onze core-business, namelijk gasten ontvangen en daarmee geld verdienen, kunnen we helaas een stuk minder uitvoeren.
De boekingswebsite die hier een video heeft gedraaid van ons hotel heeft 'm eindelijk online gezet. Ik heb het gevoel dat er iemand op rolschaatsen door het hotel is geraast, het gaat wel heel erg snel. Het is overigens wel leuk om de concurrentie te kunnen bespieden, wij weten natuurlijk niet van iedereen hoe het er binnen uitziet in de kamers e.d. Om de video te bekijken klik  hier. Inmiddels hebben we in de kamers overigens alweer het een en ander veranderd, dat gaat bij ons eeuwig door. Zo hebben we nieuwe, sjiekere douchegordijnen, en in iedere kamer een mooie kapstok aan de muur en een designplank boven de tv/het bureau, zodat alle spulletjes (zoals telefoon, glazen, flesopener, afstandsbediening, boekjes) niet meer het hele bureau in beslag nemen.
****
Update: de link zou nu moeten werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.