ons hotel

donderdag 30 september 2010

Hamster

Ik zit erbij als een zombie-hamster, met dikke wang en onder de pillen. Tanden trekken is toch iets minder erg als implantaten zetten, of ik moet een erg korte termijngeheugen hebben….Toen we thuis kwamen had ik sterk de behoefte om het hele hotel bij elkaar te gillen, zelfs na het nemen van flink wat pijnstillers. Na een hele middag in bed gaat het nu wat beter. Het allerergste is met stip trouwens nog steeds de Apex-resectie (wortelpunten afzagen via een gat in de zijkant van je kaak) die ze een aantal jaren geleden in het OLVG in Amsterdam gedaan hebben. Mijn lichaam rommelt nu dat het flink honger heeft. Tsja, soep en roerei is natuurlijk niet zo voedzaam. Vanavond maar eens erg fijngestampte stamppot proberen.Vanmorgen heeft Sandra trouwens met succes het ontbijt gedaan, zodat Pepijn met mij mee kon. Wij waren extra vroeg opgestaan om alles voor haar klaar te zetten, zodat ze niet al te veel op haar bordje zou krijgen, en het was allemaal goed gegaan.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: we hebben gisteren de eerste boeking van de touroperator binnengekregen, en vandaag mailde onze contactpersoon dat we er vanavond op de dagafsluiting nog eentje kunnen verwachten. Ze schijnen nog steeds vanalles te proberen om het aan de man te brengen. De reden dat er een misverstand was over de krantenpublicatie, was dat het alleen in de Würzburg-editie van de Mainpost stond, en onze TipTop-collega's weliswaar de Mainpost hebben, maar een andere editie. 
Dan hebben wij en onze bankmanager vorige week voor niks een rolberoerte gehad toen de accountant de terugbetaling van een van onze leningen die vanaf deze maand begon te lopen per ongeluk 2 keer te hoog had uitgerekend. Iedereen vond het al zo raar hoog, maar hij was zo beslist dat hij iedereen heeft overtuigd. Daar schakel je dan je accountant voor in: ook hier geldt het credo "zelf doen is toch beter".

Ondertussen is het deze week erg rustig, vanwege het koude weer. Wij zijn dinsdag de hele dag niet weggeweest omdat het nu wel erg hard regende (maar dat was echt alleen die ene dag), alleen 's avonds zijn we naar de Griek in Zwiesel geweest omdat we stiekum toch de hele dag licht administratief werk hadden gedaan en in Pepijns woorden "even weg moesten uit de instelling". Die Griek heeft op dinsdagavond een goedkoop en erg leuk buffet, dus daar maken we wel vaker gebruik van. We worden daar inmiddels erg warm ontvangen en afgevuld met Ouzo. Volgende week lijkt voor het hotel een veel betere week te worden dan deze week. De weersverwachtingen zijn ook erg positief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.