ons hotel

woensdag 13 april 2011

Weer thuis


Ik mocht 3 dagen weg naar het half-jaarlijkse "schoolreisje", Pepijn moest het fort bewaken omdat we een halfpensionboeking van onze waardeloze touroperator hadden. Met zomerbanden en nieuwe veren aan beide voorwielen reed ik naar Weidhausen bij Coburg. De kortste weg was niet over de snelweg, en dus heb ik bijna 300 km heen en 300 km terug provinciale weg gereden. Over de snelweg was zover om (bijna 100 km extra) dat het ook niet sneller was.
Pepijn had ondertussen sympathieke rustige gasten, en heeft rustig een bank staan te bekleden met de nieuwe meubelstof. Het frustratiemoment kwam maandag, toen de gasten waarvoor hij eigenlijk thuis was gebleven belden dat ze met erge pech onderweg stonden, en niet gingen komen. Dat was even erg zielig, want de andere boekingen hadden we niet aangenomen als er niet toch al iemand thuis had moeten blijven, en dan had hij meegekund.
Ondertussen had ik zeer veel lol, al moet er voor de groepsfoto serieus gekeken worden:
Morgen en overmorgen gaan we sollicitatiegesprekken voeren, dat gaat ons 2 volle dagen kosten. We denken dat er wel wat bij zal zitten. Vandaag bij het uitnodigen vielen er al een paar af, die toch stiekum hadden gehoopt dat het full-time zou zijn. Tsja, lezen is ook een vak…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.