ons hotel

maandag 24 januari 2011

Mag het sneeuwkanon uit?

Allemachtig, wat is er de laatste 24 uur veel sneeuw gevallen. Pepijn heeft vanmorgen meerdere uren sneeuw geruimd en de parkeerplaats is nog maar half leeg geschept. Het is nu wel weer leuk geweest: het ziet er gezellig winterwonderland uit, de pisten zijn voorzien van nieuwe sneeuw, maar meer hoeft eigenlijk niet. De voorspelling is dat het nog de hele week blijft sneeuwen. Ik zie net Pepijn weer dapper het tuinpad vegen en vanavond moet de rest van de parkeerplaats. Ik vecht mij ondertussen door de boekhouding heen. Dat is natuurlijk met de feestdagen fijn blijven liggen. We gaan eerst maar eens heel culinair een pizza van de supermarkt in de oven gooien. Het is wel eens lekker om een dagje niet te koken.
 Het weekend was redelijk bezet, en de eet- en drankrekening was nog leuker. Kijk, dan mag het laagseizoen zijn, maar als ze meer uitgeven aan eten en drinken dan aan de kamer staan we graag wat langer in de keuken en achter de bar….
Morgen doen we een rustig klus- en administratiedagje. Het is buiten berekoud. Pepijn heeft vandaag de boodschappen gedaan en heeft gelijk klusspullen gehaald bij de bouwmarkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.