ons hotel

maandag 30 mei 2016

Tien jaar

Ongelofelijk, maar waar. Vandaag zijn we hier precies 10 jaar. Zoals ik al tegen Pepijn zei, voelt het helemaal niet zo. En we gaan graag nog even door. In 10 jaar is er zoveel gebeurd, dat kun je niet in 1 logje kwijt. Dit is al heel veel jaren echt "thuis".

Het meest ongelofelijke verhaal is natuurlijk dat de kat die 10 jaar geleden bij onze verhuizing langs de snelweg de benen nam, op het bureau naast mij ligt te spinnen. Ik denk dat als je het die zou kunnen vragen, ze achteraf niet zo goed zou weten waarom ze dat nou gedaan had. Ook voor haar is het al heel veel jaren echt thuis.

We hebben een paar drukke weken achter de rug, met alle katholieke feestdagen, en Pepijn was tussendoor nog even naar Nederland, dus vandaar dat er een tijdje geen log was. Nu is het sinds vandaag een paar dagen extreem rustig. Morgen gaan we er een leuke dag van maken met een leuk etentje om te vieren dat ons bedrijf woensdag 10 jaar bestaat. Vanaf donderdag gaat dan echt de beuk er weer in voor het hoogseizoen.

8 opmerkingen:

  1. Wat leuk....Gefeliciteerd met deze mijlpaal! En wat apart het verhaal van Jane (?) ken ik niet, maar ben wel erg benieuwd. Vier het gezellig samen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan moet je in de rechter kolom de logjes van juni en juli 2006 nog maar eens nalezen. We hadden zelfs al een "vervangkat" bij het asiel gehaald, maar dat ging niet met het hotel.

      Verwijderen
  2. Gefeliciteerd! Super prestatie..!!,!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte gefeliciteerd!
    Veel geluk voor de toekomst en een gezellige avond dinsdag.

    Groeten, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lees al 10 jaar anoniem mee... en geniet van alle logjes met jullie avonturen.... Van harte en Ga Zo Door...ook met de logjes :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Van harte gefeliciteer met je 10e jaar - ook ik geniet van de blogjes. Een hele prestatie om zo goed en lang samen te werken!
    Groetjes uit Canada, Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd !!
    ook ik lees altijd stilletjes met jullie Hotel avonturen mee
    Groet M. Brouwer

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd met jullie jubileum. Een beetje laat, dat wel, maar door de drukte hier kan ik jullie niet iedere dag meer volgen. (Sorry daarvoor)
    Op naar de 15! (en 20 en 25.....)
    Wiebe Wiersma

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.