ons hotel

donderdag 14 december 2017

Weer thuis aan het werk

We zijn al weer een week terug van onze eigen vakantie, maar we vinden het zwaar om weer lekker op gang te komen. Het was een intensieve reis met veel indrukken, en bovendien komen we maar zwaar over onze jetlag heen. We zijn nu druk bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen, zo zijn we deze week al begonnen met het ophangen van de kerstversiering, zijn we al een keer naar de groothandel gereden om de niet-bederfelijke zaken te kopen, is het rooster van het personeel gemaakt, en hebben we eens grondig de voorraadkast opgeruimd. Dit weekend moeten we de kerstmenu's gaan typen, en de kerstversiering afmaken.

Ondertussen sneeuwt het hier flink, vanaf dit weekend zijn alle skipistes open. Alle langlaufloipes zijn al geprepareerd. De boekingen voor de winter lopen echter langzaam, vooral voor kerst. Dat is niet alleen bij ons zo, we horen het ook van collega's en reisorganisaties. Oud & Nieuw is als vanouds altijd vol. Vandaag werd er een boeking geannuleerd voor die periode, 5 minuten later was de kamer al weer weg. Voor de rest krijgen we vandaag in de email alleen maar scams en spams, ik heb er denk ik in de laatste paar uur al 12 achter elkaar geteld. 


2 opmerkingen:

  1. Hoe was jullie vakantie, welke landen hbben jullie bezocht? Krijgen de lezers nog een reisverslag? Succes verder met de drukte deze maand. Hartelijke groet, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welkom thuis. Succes met de voorbereidingen voor oa kerst en alvast fijne feestdagen.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.