ons hotel

zaterdag 22 mei 2010

Ark bouwen?

We overwegen om de ark van Noach te gaan nabouwen. Het regent, en regent, en regent….. Het is echt te treurig voor woorden, het is al weken alleen af en toe een minuut droog en het is kkkkoud. Met Hemelvaart hebben we het uiteindelijk nog heel goed gedaan, we hadden het druk, en dus hebben we een tijdje niet gelogd. We hadden heel veel ultra-last-minutes (zelfde dag reserveren, eentje zelfs een uur voor aankomst, veel walkins op zoek naar een kamer), de meeste mensen hadden het Hemelvaart-tripje tot het laatste moment uitgesteld en toch besloten nog even weg te gaan. Gelukkig was iedereen heel erg tevreden met ons hotel, en velen hebben aangekondigd binnenkort terug te komen om het wandelweekend over te komen doen met mooi weer.

Hetzelfde boekingsgedrag zien we met Pinksteren. Het is nu woensdag en het hotel begint voor het weekend langzaam vol te lopen. Misschien komen we zelfs wel helemaal vol. Niet dat het ooit op gaat houden met regenen, er is nog zeker tot volgende week woensdag regen voorspeld. Een nederlands echtpaar dat hier 2 weken heeft gereserveerd kwam net vragen of het goed was dat ze een dag eerder weggingen. Ik heb er in dit geval geen probleem mee, ze hebben het echt geprobeerd om er wat leuks van te maken, maar de binnenactiviteiten zijn nu toch op. We vinden het alleen maar vreselijk zielig voor onze gasten, zelf kennen we dit soort vakanties ook.
Pepijn is heel stoer de opslagruimtes aan het opruimen, hij heeft net even een trip gedaan naar de gemeentewerf met een aanhangervol met piepschuim en plastic.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.