ons hotel

woensdag 6 juli 2016

One woman show

Deze week was ik alleen, omdat Pepijn naar een begrafenis in Nederland was. Ik voel de vermoeidheid overal in mijn lijf, ben blij dat hij er sinds vandaag weer is. Het hotel draaien gaat in je eentje net aan als je niet te veel gasten en niet al te veel rare dingen hebt, al kan je het restaurant er niet ook nog bij hebben. De gasten werden dus allen vriendelijk doorverwezen naar de collega in de straat. Zonder mijn fantastische personeel had ik het ook niet gered. De volgende begrafenis dient zich helaas al weer aan - binnenkort moet ik naar Engeland, áls ik een betaalbaar vliegticket kan vinden.

Ondertussen is het vorige en deze week erg stil in het hotel. Duitsland gaat steeds een ronde verder in het EK, en iedereen die al langer meeleest weet wat dat betekent: niemand gaat op vakantie, maar iedereen zit thuis voor de buis met een krat bier. Het begint nu echt vervelend te worden, het wachten is op het einde van het toernooi.

Vandaag hebben we een gesprek gehad met een webdesigner over de bouw van een nieuwe hotelwebsite. We hebben al een tijd een nieuwe website nodig, maar we hadden steeds geen tijd om het zelf te doen, en ook geen zak geld om het te laten doen. De eerste edities hebben we helemaal zelf gebouwd, maar voor deze versie kunnen we nu echt de tijd niet meer vinden, en bovendien hebben we de expertise voor alle moderne snufjes niet. We gaan kijken wat voor offerte eruit komt.

2 opmerkingen:

  1. Het zal inderdaad wel moeilijk zijn om alles alleen te doen. Zo verdrietig de begravenis, voor jou ook. Kan me voorstellen dat het moeilijk is om zo ver even te gaan, was voor ons ook moeilijk om naar Holland te gaan, en wij in Canada...
    Groetjes, Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt niet allemaal rozengeur en maneschijn! Hopelijk dienen zich snel betere tijden aan. Ik ben inmiddels wel benieuwd naar jullie hotel!

    BeantwoordenVerwijderen