ons hotel

vrijdag 27 april 2012

Eindelijk lente

We hebben alweer een tijdje niet gelogd. De afgelopen dagen waren we erg druk met de TipTop-meeting, de Lamer Wirte-vergadering, de boekhouding en nog zo wat dingetjes. De auto van Harald was woensdagochtend eindelijk gerepareerd en die is dus nu (eindelijk) hier. Gisteren heeft hij de hele dag besteedt aan het programmeren van onze gastencomputers.

Dit keer waren we maar 1 nachtje weg voor de TipTop-meeting. Het was in Röhrnbach, tussen Freyung en Passau, dus eigenlijk een beetje een thuiswedstrijd voor ons. Normaal gesproken gaan we altijd al op zondag, maar dan moeten we verder rijden en sluiten we het hotel compleet. Nu was het hotel meer als halfvol met gasten en was het maar anderhalf uur rijden. De medewerksters mochten het dus maandagmiddag en dinsdagochtend zelf uitknobbelen. Uiteraard hadden we alles voorbereid en de gasten uitgebreid geinformeerd. Alles is perfekt gegaan en iedereen was het erover eens dat we vaker eens een dagje weg kunnen.Volgende keer is de TipTop vergadering in Bad Säckingen in Baden-Würtemberg, tegen de Zwitserse grens, en moeten we dus wel op zondag al op pad. Onze collega heeft er vanuit Röhrnbach 7 uur over gedaan.

Het mooie weer is hier eindelijk aangekomen, en hoe! Dinsdag was het nog koud, winderig en heeft het gehoost en 's nachts gevroren, nu is het ineens boven de 25 graden. Eindelijk zijn de narcissen hier dan in bloei en krijgen de bomen wat blad. Het ruikt ook ineens niet meer naar winter maar naar zomer. De katten hebben buiten erg veel plezier, maar er is er al eentje met een teek teruggekomen van het buitenspelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.