ons hotel

donderdag 3 mei 2012

Zomers

Het warme weer houdt hier bij ons lekker aan... Iedere dag 28 graden, het wordt wat veel. Waarschijnlijk heb ik bij de omslag van koud naar warm weer op de tocht gestaan, want ik had een lekker zomergriepje te pakken. Een paar dagen heb ik in bed liggen zweten, en dat was niet vanwege de warmte. Vandaag is het een beetje grijs weer en toch wel iets kouder.

Harald is inmiddels weer huiswaarts gegaan na een paar gezellige dagen. Vanwege drukte konden we helaas dit keer niet echt iets samen ondernemen, maar we zijn altijd blij met bezoek. Van Sybren had hij een niet-gebruikte computer meegekregen, dus de gasten hebben nu een veel nieuwere gastencomputer hier boven in de gang. De oude receptiecomputer is geupgrade en ingericht als gastencomputer voor beneden, ook deze is van een nieuwere generatie als die er stond.

Verder gaat alles z'n gangetje, het is nu wat rustiger, met het lange weekend waren we bijna vol. De gasten die we op dit moment in huis hebben zijn redelijk veel buiten de deur. Dinsdagmiddag zijn we naar het Meiboom-opstellen geweest op het marktplein, en daarna hebben we op een terrasje in Kötzting heerlijk gegeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.