ons hotel

vrijdag 24 januari 2014

Nog altijd rustig

We zijn weer een week verder, en het is nog steeds heel erg rustig. Pepijn klust en kookt vrolijk door, en ik heb ondertussen het archief opgeruimd en de website eens aangepakt. Met boekingen voor de zomer loopt het erg goed, maar voor de komende weken is het allemaal erg mêh. Geen sneeuw betekent geen gasten. Gisteren ben ik naar de groothandel geweest, niet omdat we zoveel nodig hadden, maar omdat wat we op voorraad hadden over datum ging in de komende dagen. Zucht, daaraan kan je zien hoe belachelijk rustig het is. Er wordt niets opgegeten. Pepijn heeft ondertussen vandaag 36 blikken tegelverf bijbesteld, hij heeft grote plannen met de badkamers.

Gelukkig is het vandaag begonnen met sneeuwen en zou het de komende dagen moeten blijven sneeuwen. Op onze hoogte is het nog te warm, en hebben we vooral natte sneeuw wat niet blijft liggen. Op de Arber komt het op de skipiste wel als sneeuw naar beneden. Hopelijk levert dat wat goede boekingen op.

Dinsdag hadden we een erg lange dag op de BHV-cursus, het was wel leerzaam en leuk. We mogen onszelf nu officieel "Betriebsersthelfer" noemen. Om 21 uur waren we eindelijk klaar en zijn we met z'n tweeen een pizza gaan eten.Veel Ruhetag hebben we dus niet gehad, maar het regende en het was koud, dus erg was het niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.