ons hotel

maandag 23 juni 2014

Vermoeid

De enorme vermoeidheid begint nu toe te slaan na weken van gekkenhuis hier. Vanaf vandaag wordt het een stuk rustiger, de vakanties en lange weekenden zijn voorbij. En als Duitsland in het WK-toernooi blijft (dat is nog de vraag, in die poule ligt alles nog open) is het de volgende weken ineens erg rustig. Niet dat we dat heel erg vinden. We hebben natuurlijk (zoals altijd) weer plannen om te klussen, en de boekhouding en de tuin moeten ook gedaan worden. Stiekum hopen we eigenlijk dat Duitsland verliest, dat is beter voor business.

Aan de andere kant is het fijn als het deze weken rustig is, want we hebben op dit moment een zieke medewerkster. Het is nog niet bekend wat ze precies heeft en hoe lang het gaat duren, dat zijn ze nu aan het uitzoeken. De arme schat maakt zich meer zorgen over wie haar werk moet doen als ze er niet is dan over haar gezondheidstoestand. Wat een loyaliteit!

Het ziet er naar uit dat we morgen geen vertrekkers en geen aankomsten hebben, dus een echte vrije dag. Het zou ook nog aardig weer moeten worden. Aangezien we beiden wel erg moe zijn, lijkt ons een stevige bergwandeling niet zo'n goed idee. In Deggendorf is de Landesgartenschau (zeg maar Floriade), en onze ontbijtmedewerkster die er het weekend was zegt dat het een aanrader is. Ook waren we al tijden niet in Deggendorf, dus daarna in de stad eten klinkt ook aanlokkelijk.

1 opmerking:

  1. Wat een toewijding van die medewerkster zeg. Eentje om te kiest eten. Ik Hoop dat ze snel opknapt. En voor jullie succes met klussen en rust vooral uit.

    BeantwoordenVerwijderen