ons hotel

maandag 2 juni 2014

Wandelen enzo

Tot onze grote schrik zagen wij ineens dat er weer een hele tijd geen logje was. Het is hier de afgelopen weken ook zo druk geweest, en we hadden ook nog gezellig bezoek. Vandaag hebben we al onze aankomsten al, en alle gasten zijn ook al weer buiten de deur. Pepijn is in de tuin bezig en ik ruim het kantoor op en doe de boekhouding (allemaal ook erg hard nodig). Het typen wordt mij echter vrijwel onmogelijk gemaakt door een kat die ook vindt dat ze de afgelopen week aandacht te kort heeft gehad. Afgelopen dinsdag hebben we voor het eerst in weken op dinsdag ook geen mooi kado van haar gehad, ze vindt ons nu echt niet meer lief. Jane vangt op dinsdag altijd een mooie koolmees voor ons als we de hele dag weggeweest zijn. Hij ligt altijd achter de deur, op de mat, of onder aan de wenteltrap erg dood te wezen als we thuis komen.

Morgen hebben we 1 aankomst, en die heeft al gebeld dat hij tussen 17 en 18 uur komt. Het weer is prachtig, we hebben geen vertrekkers, dus morgen wordt weer een prima wandeldag. Vorige week hadden we ook een leuke wandeldag met vrienden Heleen & Arno en hun 2 honden naar Kolmstein, en de week ervoor was de grote monstertocht van 20 km van de Große Arber naar Zwieslerwaldhaus.




Ik heb begrepen dat je ook de foto's van onze wandelingen op onze hotel-Facebook-pagina kunt zien als je geen Facebook-account hebt. Geen idee of dat waar is, maar ik post hierbij dan dus maar de link: https://www.facebook.com/HausAmBergLam

De Facebook-page van het hotel heeft de afgelopen week overigens ook geleden. Normaal gesproken proberen we echt iedere dag leuke dingetjes te posten over ons hotel en de omgeving, maar het schiet er met drukte wel eens bij in.

Gisteravond waren de gasten ineens allemaal de deur uit, en we waren goed gaar, dus we lagen voor de verandering om tien uur in bed. Ook wel eens een keertje lekker! De komende weken gaat het nog veel drukker worden dan afgelopen week. Met Pinksteren hebben we een groep motorrijders die hier 3 avonden halfpension hebben, het weer wordt erg mooi (er wordt gesproken over 26 graden), dus dat wordt buiten eten. De drukte loopt dan daarna naadloos over in het volgende feestdag-weekend met Fronleichnam, en ook daarna houdt het niet op. We zien dat juli nog niet zo goed geboekt wordt, dat komt natuurlijk zoals iedere 2 jaar door het internationale voetbal. De duitsers en nederlanders wachten even of hun team in de volgende ronde van het WK komt voordat ze boeken.

1 opmerking:

  1. Ik kon inderdaad via de link op jullie facebook zonder account. Erg leuk om daar ook te lezen.

    Elise

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.