ons hotel

zaterdag 27 september 2014

Nog steeds druk

Inmiddels is het iets rustiger geworden, maar niet veel. Een bezetting van boven de 70% is nog redelijk normaal deze maand. Volgend weekend is hier in Duitsland een lang weekend, dan zitten we een paar dagen helemaal vol. Ook de week erna is het hotel zo goed als vol, en tot onze vakantiesluiting op 10 november is het geen moment echt rustig. Mijn ouders zijn na een weekje bij ons op de terugreis uit Italie nu weer thuis. Het is altijd een vervelend moment als het gezellige bezoek weg gaat, vooral als je weet dat de eerstvolgende vrienden en familie waarschijnlijk volgend jaar pas weer komen.

Afgelopen dinsdag was het weer wat minder en voelden we ons erg moe. We hebben dus geen grote boswandelingen gemaakt, maar even wat kleine boodschapjes gedaan bij de bouwmarkt, en 's avonds hebben mijn ouders ons getrakteerd op een heerlijk etentje.
Donderdag konden we niet naar Internations, het restaurant zat tot laat vol. Bovendien hadden we eigenlijk vooraf al afgesproken dat we zo moe waren dat we toch niet gingen. We merken dat we nog steeds bekaf zijn, en dan behoort een late avond al helemaal niet tot de mogelijkheden.

Pepijn is nu op het schuurtje een nieuw dak aan het bouwen. Mijn vader had hem geholpen een uitbouw aan het schuurtje te bouwen voor de vuilniscontainers, en hij had de eerste verflaag erop gezet. Ook had mijn vader de bomen gekapt bij de bibliotheek en het schuurtje. Eindelijk weer eens wat daglicht in de bibliotheek!
Aankomende dinsdag hopen we wat te kunnen wandelen. Het weer zou mooi worden, en we moeten even lekker ons hoofd leegmaken met een fijne boswandeling. Woensdag moeten we namelijk weer de hele auto volladen bij de groothandel, donderdagavond begint de aanstorm voor het lange weekend dan alweer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.