ons hotel

dinsdag 10 november 2015

Geen schaamte

Ik zeg het wel vaker: mensen hebben tegenwoordig absoluut geen schaamte meer. Vandaag kregen we van het hoofd van de VVV een email doorgestuurd. Ook hij was lastig gevallen door onze flessentrekker, die had een klacht over ons. Hij gaf in zijn email tegenover de VVV gewoon schaamteloos toe dat hij wilde vertrekken zonder te betalen, en hij wilde even klagen dat wij toen onaardig waren geworden. Gezien het feit dat hij met zijn flessentrekkerij ook de VVV dupeerde waar het ging om de toeristenbelasting, vind ik het nogal brutaal dat je dan wat dan ook verwacht van de VVV. Ik had mijn mond maar gehouden over mijn criminele aciviteiten.
Hij heeft van het hoofd van de VVV een keurige reactie gehad dat er nooit klachten over ons hotel zijn, en dat het spijtig was dat het verblijf in Lam niet had bevallen. Lekker neutraal en nietszeggend. Ze weten bij de VVV precies wie dit is, en ik wil wedden dat ze daar net zo hard hebben gelachen als bij de reisorganisatie.

Ondertussen zijn we inmiddels 3 dagen dicht, maar we zijn nog druk bezig met dingen zoals administratie, tuin, kamers schoonmaken, de was draaien, enz. Vandaag hebben we even tijd genomen om alvast wat dingetjes klaar te leggen voor onze vakantie. Ook moest ik vandaag naar de tandarts, natuurlijk is er weer iets met mijn tanden. Ik heb weer eens een wortelpuntontsteking in mijn kaak. Gelukkig was het abces sinds 5 dagen geleden zo'n 70% geslonken, en doet het niet echt zeer meer, we laten het voorlopig even betijen tot na de vakantie. De tandarts had groot gelijk dat het vaak slechter is er meerdere keren kort na elkaar in te gaan zitten wroeten.

1 opmerking:

  1. Inderdaad hebben sommige mensen geen schaamte, ze zijn ervan overtuigd dat ze gelijk hebben, NO.NO.NO..
    Ik heb het met je te doen dat je weer naar de tandarts moet gaan. Ik heb hetzelfde, in de laatste jaren heb ik al duizenden dollars betaald, en deze maand weer 2 afspraken, het houdt niet op. Het enige wat ik echt vreselijk vind, de hele tijd languit in de stoel met mijn mond open. Ik was altijd zo blij om nog al mijn tanden/kiezen te hebben, maar at what price...
    Groetjes uit een koud Canada, Ida

    BeantwoordenVerwijderen