ons hotel

maandag 8 mei 2006

Het rijk alleen

Pepijn is gisteravond met de nachttrein vertrokken naar Duitsland, en ik heb dus het rijk alleen. Niet dat ik daar echt iets aan heb, ik moet gewoon alle dagen werken. Op dit moment is het heel erg druk bij Martinair, het is natuurlijk mei-vakantie en niet alles gaat briljant op tijd. Gevolg: ontevreden passagiers en veel overwerken. Zit nu heel erg gaar te wezen achter de computer met vreselijke hoofdpijn en moet zo weer naar Schiphol. Ik werd vanmorgen veel te vroeg uit bed gebeld door de secretaresse van de verzekeringsagent die ons een fax wilde sturen. Grrrr....

Trouwens ook wel zonde om steeds te moeten werken met dit mooie weer. Wel goed voor het startkapitaal..... Pepijn heeft er trouwens sterk op aangedrognen dat ik vanaf volgende week toch veel minder of zelfs helemaal niet meer moet gaan werken, anders komt alles niet op tijd af.

Pepijn kon uiteindelijk toch geen zinnige lift krijgen voor de heenreis, dus uiteindelijk heeft hij een slaaprijtuig geboekt in de nachttrein. IK heb hem net even kort gesproken, hij is nu onderweg van München naar Regensburg, en heeft vannacht heel beroerd geslapen. De trein stopt onderweg steeds en dan is er geloop in de gangen enzo, en zijn coupé-genoot kwam er in Keulen in toen hij net sliep en ging er voor München al weer uit. Pepijn gaat vandaag onze nieuwe auto ophalen in Kötzting (de eerstvolgende redelijke plaats in de buurt), en nog wat andere dingetjes regelen.

Hij heeft de digitale camera meegenomen en belooft wat meer foto's te maken van de omgeving. Wij weten ook wel dat er op het moment niet zo veel foto's op onze log staan, maar met een telefoonverbinding foto's uploaden en editten duurt erg lang, en die tijd hebben we op het moment niet echt. Straks in Lam hebben we ADSL met een onbeperkt abonnement, dus dan kunnen we wat meer doen op het internet. Onze eigen website (www.hausamberg.eu) is nog steeds niet online, om die te bouwen hebben we ook geen tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.