ons hotel

donderdag 25 mei 2006

Layout

Zoals iedereen misschien al is opgevallen, is het hele aanzien van onze weblog ineens veranderd. Dit is niet onze eigen keuze geweest, dat is ons min of meer opgedrongen door web-log.nl. Resultaat is dat er minder logjes zichtbaar zijn (je moet meer in het archief zoeken), dat de plaatjes niet meer goed passen en dat het voor ons een zoektocht is naar instellingen. Het ziet er op dit moment dus nog even een stukje minder uit dan eerst. Aangezien we omkomen in het werk hebben we op dit moment geen tijd om uit te zoeken hoe alles werkt en blijft het even zo….
We zijn aan het aftellen: nog 4 dagen inpakken te gaan, en dan staat maandag de verhuiswagen voor de deur. Dan gaat het echte leven als hoteleigenaar beginnen, en zullen de logjes hopelijk weer wat interessanter worden. Al dat gezeur over inpakken gaat iedereen inmiddels ook wel vervelen!
Gisteren zijn we een eindje gaan "proefrijden" met onze katten. De dierenarts had ons natuurlijk aangeraden ze een tuigje om te doen en de lijn ergens in de auto te bevestigen, zodat ze niet 850 km in een kooitje moeten. We wilden dus testen of dat ging en wat ze er van vonden. Jane was er ongewoon relaxed onder: ze zocht een lekker plekje uit achterin tegen de achterklep en ging rustig liggen. Katja (waar je normaal erg mee kan sollen) was echter redelijk in paniek. Ze heeft met trillende oortjes op de middenconsole gespannen naar het verkeer zitten kijken onder luid klagelijk gemauw. Wordt nog wat op de Duitse Autobahn….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.