ons hotel

zaterdag 5 juli 2008

Druk en warm!

Het zomerseizoen is hier in alle hevigheid losgebarsten! We hebben het dus dit weekend heel erg druk. Morgenochtend komen beide dames schoonmaken, niemand redt die hoeveelheid kamers alleen. Ook is het warm. Gisteren was het tijdelijk wat koeler, de dagen ervoor snikheet. De temperatuur is vandaag al weer geklommen naar 25 graden. We maken lange dagen, af en toe moet er iemand een siesta overdag omdat we iedere keer  ‘s avonds erg lang door moeten werken.
Er is eigenlijk verder weinig te melden, alleen het terras is nu zo goed als af. Het is natuurlijk de wet van Murphy dat je net 1 zakje beton te weinig hebt, dus er is nog een klein hoekje wat deze week nog even ingevuld moet worden. Het lichtgrijze gladde beton ziet er in ieder geval veel beter uit dan de afgebrokkelde en losliggende tegels.
Nieuws is wel dat we een vakantie geboekt hebben! OK, we moeten nog wachten tot begin december, maar voor de eerste keer in (dan) 2,5 jaar dat we hier wonen écht weggaan met het vliegtuig, zonder dat we "nog even onderweg naar een beurs of vergadering" moeten, is een hoogtepunt in ons leven. We gaan een weekje naar Cyprus, met superluxe viersterrenhotel met halfpension en een paar dagen een autootje erbij. We zijn heel benieuwd, Pepijn is er nog nooit geweest en ik voor het laatst 22 jaar geleden (gôh, wat klinkt dat oud…). Het is in ieder geval daar dan ongeveer 18 graden, en hier vriest het dan al stevig! Vorig jaar november is gebleken dat we echt iets moeten boeken om daadwerkelijk weg te gaan, anders komt puntje bij paaltje en is er nog veel administratie of veel te klussen en rusten we weer niet uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.