ons hotel

donderdag 24 juli 2008

Op oorlogssterkte

Zo, het team is compleet. Vandaag is Angela begonnen (en die weet van wanten) en morgen komt Petra 2 (tsja, lastig twee Petra’s) werken. We hebben van Petra 1 begrepen dat die Regina gesproken heeft en dat die er sterk over na denkt om op te zeggen "want ze krijgt zo weinig diensten". Daarop schijnt Petra 1 gezegd te hebben dat ze dat toch wel aan zichzelf te wijten had omdat ze vaak niet kan op momenten dat er veel werk is, en nog vaker wekenlang ziek is.

Het verwijt was dat Regina dacht dat wij Petra 1 voortrokken. Arme Petra 1 had er van wakker gelegen, of ze het ons allemaal wel moest vertellen. Wij gaan daar niet achteraan, we hebben echt geen tijd en energie voor dit soort gezeur in het hoogseizoen, maar wáár is het absoluut niet. We zien wel of Regina zich überhaupt nog meldt. Die ziet de bui natuurlijk al hangen dat wij inmidels weten dat het wel meevalt met de verwonding, en die probeert er zo een verhaal aan te draaien om te voorkomen dat wij haar ontslaan.

Vandaag niet weg geweest op onze rustdag omdat we op mensen moesten wachten. Die zijn er net, dus we gaan zo waarschijnlijk uit eten. Vandaag hebben we om de beurt bijgeslapen, we hadden de afgelopen dagen veel te weinig geslapen en stonden echt letterlijk te wankelen op onze benen. Gisteravond was Pepijn naar de hoteliersvergadering terwijl ik het fort bewaakt heb (wie plant zoiets nou in het hoogseizoen?), en het schijnt dat iedereen daar weer zat te klagen over hun bezettingsgraad. Nou, wij hebben niets te klagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.