ons hotel

vrijdag 27 februari 2009

Dooi

Dit weekend is er dooi voorspeld. Eigenlijk vinden we het niet al te erg, die anderhalve meter sneeuw begonnen we een beetje zat te worden. Nadeel is dat het altijd zo’n blubberzooi wordt. Vandaag is het even wat rustiger, maar morgen hebben we ineens een bezetting van 40%. Toch niet slecht voor de winter. Verder komen er ineens veel wandelaars binnen. Onze theorie is dat de mensen onder deze weersomstandigheden niet zo ver lopen en het bovendien sneller koud krijgen dan in de zomer. Pepijn zet iedere keer strategisch een bord buiten met "soep met brood, Glühwein" en dan lijkt te helpen.

De feestkleding is alvast gepast voor het Gastronomiebal van aanstaande maandag. Tot mijn grote schrik was het eten met de feestdagen en in Nederland allemaal veel te lekker, mijn turquoise baljurk is te klein geworden. Wij vonden allebei dat ik er als een worstje uitzag nadat ik mij erin gepropt had, met een soort onbedoelde porno aan de bovenkant. Geen nood, ik heb er nog meer, en die waren juist vorig jaar te groot. De zwart-fucksia jurk kan dus mooi weer uit de kast, die kennen ze hier nog niet. Woensdag ben ik in mijn eentje gaan shoppen in Regensburg in het grote overdekte Donau Einkaufscentrum voor een ketting bij de jurk. 

Dan heb ik nog steeds een groot gat in mijn kies door het verlies van de noodvulling. De noodtandarts is nu ook met vakantie, en diens vervanger zit in Furth im Wald. Aangezien ik meer dan een uur reistijd wat veel vind voor een stukje plastic in een tand die toch al dood is, en bovendien mijn eigen tandarts er maandag weer is, laat ik het even zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.