ons hotel

zondag 15 november 2009

druk zonder gasten

Deze week hebben we geen tijd gehad om te loggen. Allereerst waren we zondag t/m dinsdag naar Bad Neustadt an der Saale voor de halfjaarlijkse TipTop-meeting. Veel lol en heel weinig slapen dus! Daarnaast hebben we natuurlijk veel interessante discussies gevoerd en nuttige informatie gehad.

Woensdag moesten we even bijslapen en donderdag zijn we gezellig met goede vriend Harald een dag naar Praag geweest. Vanaf ons doe je daar 2 uur over, dus dat is met redelijk vroeg opstaan en laat terugkomen goed te doen. Aan de rand van de stad kun je voor € 0,50 een hele dag parkeren in een P&R parkeergarage naast de metrohalte het centrum in. We hebben allemaal voor € 4,- een dagkaart gekocht voor het openbaar vervoer en de hele dag de stad doorkruist langs alle bezienswaardigheden. Vrijdag moesten we even bijkomen (we waren heel laat thuis) en gisteren heeft Harald de laatste hand gelegd aan de reparatie van de gastencomputer. We hebben zelfs nu 2 werkende exemplaren voor de gasten.

Nu is het ineens erg stil. Harald is weer naar huis, net als de Frühschoppers. Gasten hebben we, hoe het zich laat aanzien, de komende dagen niet. Tijd om eens wat te gaan inpakken voor de cruise en wat kerstversiering op te gaan hangen! Met de boekingen voor de feestdagen loopt het lekker door, net kregen we een boeking voor tussen Kerst en Oud&Nieuw, wat natuurlijk extra ideaal is omdat je de kamer dan potentieel 3x kan verhuren. Voor sommige data begint de beschikbaarheid nu heel erg krap te worden, wie nog wat wil moet snel zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.