ons hotel

dinsdag 14 februari 2012

Volle bak

Alweer een drukke week voorbij, en de komende weken wordt het alleen maar drukker. We hebben geen idee waar al die mensen allemaal vandaan komen. Volgende week is het natuurlijk Karnaval, normaal gesproken doet dat niet veel, maar dit jaar zijn we dan dagen lang vol. De sneeuw is echt prachtig, het blijft maar sneeuwen. Vandaag is onze nieuwe sneeuwfrees geleverd. Deze week hadden alle leveranciers zojuist hun winterspullen sterk afgeprijsd, omdat ze dachten dat er geen sneeuw meer zou vallen. Pepijn droomt al jaren van een sneeuwfrees die de sneeuw opploegt en weg werpt, maar tot nu toe was zo'n apparaat steeds te duur of voortdurend uitverkocht.

Pepijn heeft deze week contact gehad met onze klusjesman. Die kwam doodleuk met de mededeling dat hij allang weer beter was, maar dat hij had gedacht "ze melden zich vanzelf wel als ze mij nodig hebben". "Het had toch niet zoveel zin om te komen werken, want hij kon met dit weer toch geen gras maaien". Euh...sorry vriend....Pepijn heeft zelf 2 kamers staan te verven bij gebrek aan personeel....Klusjesman betekent niet alleen gras maaien.....Vandaag stond hij hier voor de balie, hij had zijn loonopgaaf 2011 nodig. Tsja, als het om centen gaat is hij er altijd ineens als de kippen bij. Pepijn heeft nu met hem afgesproken dat hij eind volgende week een halve dag komt werken.Wij zijn op dit moment niet erg blij met hem.

Zondag hebben we de eerste 2 sollicitatiegesprekken gevoerd. De dame voor ontbijt was wel wat, bij de sollicitant voor klusjesman hadden we twijfels. We hebben een aantal andere kandidaten die we nog moeten uitnodigen, maar het weekend hebben we geen tijd gehad. Vandaag wachten we op meerdere aankomsten. Die zouden er allemaal rond 14 uur zijn, maar tot nu toe hebben we er pas 1. Als iedereen er is, kunnen we weg. Het sneeuwt en ik voel mij niet goed, dus echt veel gaan we niet doen. Ik ben al een weekje in de lappenmand. Vooral het slapen is om de een of andere vage reden een gigantisch probleem. Ik heb duidelijk wat onder de leden, ik ben ook heel erg aan het zweten enzo.

**UPDATE 17:07***
Zojuist een stroomstoring. Het heeft ons en 2 electriciens uren gekost om uit te vinden wat het was, dus onze vrije dag is nu echt goed naar de maan.  Nu maar even ergens eten....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.