ons hotel

vrijdag 11 mei 2012

Een echte Ruhetag!

Dinsdag konden we al op een redelijke tijd de deur uit. We waren het erover eens dat we er een leuke lange dag van gingen maken. Uiteindelijk werd het Karlovy Vary (Karlsbad in het duits), dat is bij ons vandaan ongeveer 2 uur rijden. Het was prachtig weer, dus we konden fijn op een terrasje eten en heerlijk rondlopen. Karlovy Vary is een hele mooie stad, wel lijkt het langzaam helemaal overgenomen te worden door rijke Russen.






4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's. Gezellig zo'n heerlijk Ruhetag. Even eruit en tijd voor jullie zelf. Top!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto's, inderdaad. Zo'n Mini-Kuraufenthalt doet jullie zichtbaar goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij zijn hier verleden jaar geweest. In april. Het Hotel Pupp is echt heel erg chic.Iemand merkte terloops op, "Nu weet ik waar het woord, Pupp chic vandaan komt. Er stonden op de parkeerplaats de duurste auto's en dames op het terras met hoeden. Ik vind Karlovy Vary een hele leuke plaats.Maar je moet wel aardig wat te besteden hebben :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als je niet in Grand Hotel Pupp overnacht dan zal de belasting van de portemonnee nog wel meevallen. Hotelprijzen waren niet extreem hoog, wat wij ervan gezien hebben. Overigens is het eten in dat sjieke hotel (we hebben de kaart staan lezen) met rond de 50 Euro voor het menu ook nog wel betaalbaar. En elders in de stad vind je betaalbare tot zeer betaalbare restaurants, cafés en koffiehuizen.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.