ons hotel

zaterdag 13 april 2013

Nog steeds geen lente

Hadden we dinsdagavond nog sneeuw, nu wordt er voor maandag 25 graden op de radio voorspeld. Ik moet zeggen dat ik er niets van geloof. We hebben hier nog steeds geen blaadje aan de boom, en dat begint nu toch wel wat depressief te worden half april, en de laatste twee dagen heeft het alleen maar gehoosd, wat ook niet direkt sfeerverhogend is. De weinige gasten die we hebben maken er het beste van, maar de stemming zit er niet echt in. Ook van de gastenaantalen worden we licht depressief. Er moet echt een wonder gebeuren willen we de omzet van vorig jaar april benaderen.

Dinsdag scheen de zon, dus zijn we naar Passau gereden voor een leuk uitje. Wel was het erg fris. Fijn gelunched in de stad, en op de terugweg in Zwiesel bij de Griek gegeten. Bij het naar huis rijden waren we blij dat we nog winterbanden op de auto hadden, want we werden zoals al gezegd nog getrakteerd op wat sneeuw.

Onze nieuwe schoonmaakster bevalt erg goed, we zijn erg tevreden en hopen dat ze lang blijft. Ons zorgenkindje leek vrijdag ineens verrassend het licht gezien te hebben. Ik ben in kantoor de administratie gaan doen en heb haar alles alleen laten uitvogelen met het idee "sink or swim". Nou, dat werd dus "swim". We zijn heel benieuwd of dit een nieuwe trend wordt of een eenmalige opleving. Morgen gaan we het beleven.
Dan hebben er nog een aantal mensen gesolliciteerd, maandag komen er een ontbijtdame en een kamerdame op gesprek. Er hebben ook 2 tsjechische studenten gesolliciteerd die een vakantiebaan zoeken voor de zomervakantie, even kijken of we daar iets mee kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten