ons hotel

zondag 28 juli 2013

Bloedhitte

Even tussendoor een momentje tijd voor een update. De temperaturen stijgen hier verder en verder. Gisteren was het 37 graden, vandaag wordt de 40 graden aangetikt. Iedereen lijkt blij te zijn met de voorspelde regen van morgen, dan zou de temperatuur voor 1 of 2 dagen naar de 23 graden gaan. Van lange duur gaat het niet zijn, eind van de week zou het al weer 31 graden moeten zijn. Niet alleen van de warmte zijn we erg moe. Het is ook erg druk. Ons terras leent zich natuurlijk voor lange zomeravonden, dus we sjouwen veel eten en drinken naar buiten.

Deze week is het iets rustiger. Morgen begint onze nieuwe vakantiekracht, dus we gaan haar de komende 3 dagen zelf inwerken op het ontbijt. Dat betekent dan wel heel vroeg opstaan, maar als we goed inwerken gaan we later blij zijn.

Verder hebben we niet zoveel te melden. We werken alleen maar.

1 opmerking:

  1. Het is/was overal erg heet. Een ander blogster brak haar vakantie in midden-Frankrijk af omdat het daar niet uit te houden was. Of het in Friesland (waar zij woont) zoveel beter is is maar de vraag. Hier in Alkmaar haalden we officiele schaduwtemperaturen tot boven de 33 graden. Dat is erg veel voor aan de kust. Ik moet er dan ook niet aan denken om bijvoorbeeld naar oost-Brabant te gaan, waar het immer veel warmer is.

    Wat ik overigens ook veel zie is een mobiele bar buiten bij het terras. Dat scheelt lopen tussen het terras en de bar.

    BeantwoordenVerwijderen