ons hotel

woensdag 25 december 2013

Kerst

Even een kort logje tussendoor. De kalkoenen staan in de oven, dus ik heb even een mini-klein rustpuntje voordat we de rest van het kerstdiner moeten maken.

Eerst maar eens fijne feestdagen gewenst!

Voor ons zijn de drie weken rond de feestdagen een kwestie van topdrukte, maar we mogen niet klagen: wij hebben al lekker een maand gerelaxed, we gunnen ons na de feestdagen een weekje rust (de tweede week van januari is toch altijd dooie boel), en de feestdagen moeten we de omzet draaien om januari mee door te komen.

Kerst is dit jaar voor het eerst sinds jaren niet helemaal vol. Wel hebben alle gasten dit jaar halfpension, dus we brengen veel tijd in de keuken door. Vanaf de 27/28ste loopt het wel helemaal vol. Voor morgen is ook een grote bak sneeuw voorspeld, dus de skiers kunnen blij zijn. Of de sneeuw tot in het dal reikt zien we dan wel.

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat alles zo goed gaat bij jullie - en dat het toch een beetje rustig was met de Kerst! Als jullie meer sneeuw willen hebben, kunnen we het wel even oversturen vanuit Ottawa, want we hebben al 110 cm sneeuw gekregen. Nog een hele prettige Oud-en Nieuw toegewenst.
    Groetjes uit Canada, Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Al stuur je maar 20-30 cm op, dat ziet er gewoon leuker uit in het dal ;)

    BeantwoordenVerwijderen