ons hotel

woensdag 23 april 2014

Heerlijk gewandeld





Het was gisteren fantastisch wandelweer. De vertrekkers waren al vroeg weg, we hadden geen aankomsten, dus konden we op pad. Het weekend, plus de klusweken ervoor, was toch wat zwaar geweest, dus hebben we het voor ons doen gisteren heel erg rustig aan gedaan. We hebben maar ongeveer 12 km gewandeld, en hebben de kabelbaan naar boven genomen om het hoogteverschil te overbruggen. Onderweg zijn we op ieder terras neergestreken. Bij het laatste terras zaten we in de zon beiden in te dutten, we zijn dan ook beiden roodverbrand. 

Wat wel zielig was, was dat Jane echt duidelijk de hele dag op ons had gewacht totdat we thuis kwamen, en het heel erg vond toen we nog even snel de deur uit gingen om even een pizza te eten. Ze is zo eenzaam en verveeld dat Pepijn toch overweegt om er een kat bij te nemen, maar of dat nou zo'n goed idee is, weet ik niet. "Nieuwe dingen" vindt ze namelijk ook niks. Ik had wat lekker voer gekocht om haar te verwennen, maar ze haalt haar neus er voor op. Liever gewoon de oude vertrouwde bekende brokjes die ze al bijna 9,5 jaar eet....

Morgen hebben we ook geen aankomsten, en de gasten die we nu in huis hebben zijn veel uithuizig, dus we kunnen morgen naar Regensburg voor de borrel van de internationale club. Daarvoor gaan we dan nog even bij de Metro boodschappen doen. We hebben een aantal kleine dingetjes nodig, én een nieuwe printer. Er zit in iedere printer een automatisch tellertje. De meeste privépersonen bereiken nooit het maximale aantal printjes, dan is het apparaat al lang kapot of na vele jaren dienst vervangen, maar wij printen zoveel dat het nu al de tweede keer is dat we een printer om die reden moeten vervangen. Het onderdeel vervangen kost meer dan 50 euro, en voor iets meer geld heb je al een simpele nieuwe. We vinden het eigenlijk best wel erg, de oude printer is nog perfect in orde, we zijn er heel erg blij mee, en voor het milieu is het natuurlijk een grof schandaal dat we nu een printer weg moeten gooien waar niets mee mis is. Gelukkig kondigt deze printer van Canon het nog aan dat hij er binnenkort mee kapt, zodat we op tijd een andere kunnen kopen, die van Samsung hield er gewoon een paar jaar geleden tijdens de feestdagen mee op en toen hadden we ineens een groot probleem. En die van Samsung was géén huishoudprinter, maar een hele dure kantoor-laserprinter.

1 opmerking:

  1. Tip van een ict-beheerder: koop een kantoor LaserJet van HP; absoluut onverwoestbaar, wij hebben diverse 4100 series staan met ruim 200.000 pagina's op de teller, nooit problemen.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.