ons hotel

zaterdag 26 april 2014

Printer

De printer is een HP Officejet geworden. De reden is dat we heel tevreden zijn over de HP fax die we hebben, de nieuwe Canon printers (eigenlijk ons favoriete merk) er niet zo solide uitzagen, het papiervak van HP groter was en de toners van HP veel groter zijn en je dus minder hoeft te wisselen. We printen deze week nog even door met de oude Canon totdat hij het echt opgeeft, of totdat de toners leeg zijn. Ik had toevallig een paar weken geleden nieuwe gekocht, maar gelukkig had ik de kassabon van de Metro nog, en heb ik de reservetoners van de Canon terug kunnen brengen. Dat was toch meer dan 50 euro wat ik nog terug kreeg, daar konden we dan mooi nieuwe voor kopen.

Internations was erg gezellig, je voelt echter dagen later nog dat je te weinig geslapen hebt. Vandaag is de laatste dag met mooi weer, dus hoog tijd om de tuin te doen en niet rustig op een stoel te blijven zitten. Helaas gaat het dus vanaf morgen regenen en blijft het tot het midden van de week waarschijnlijk nat. Het is daarom na het weekend wat rustiger met gasten. Vanaf donderdag hebben we hier een lang weekend, maar door de weersvoorspelling worden de laatste kamers heel erg langzaam geboekt.

Tegen alle verwachtingen in hebben we, ondanks het grote omzetverlies in december, 2013 toch nog met een kleine winst af kunnen sluiten. We waren erg verbaasd toen we donderdag bij de accountant waren in verband met de jaarrekening, ik geloof dat we het allemaal niet verwacht hadden. Voor 2014 liggen we ook weer op koers, na het rampzalige eerste kwartaal zonder sneeuw lijkt april een plusje te vertonen. OK, het grote verlies van het eerste kwartaal blijft, dat maak je nooit meer goed. Grote aankopen, zoals nieuwe fauteuiltjes voor de kamers, hebben we toch maar even uitgesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten