ons hotel

zondag 4 mei 2008

Neeee....niet weer een overstroming!

Het is weer hetzelfde verhaal als met de verwarmingsketel: we waren al gewaarschuwd door de monteur dat het een oud beestje was, en het nog prima deed, maar dat hij niet het eeuwige leven had en op een dag de geest zou geven. Repareren was bij problemen niet meer mogelijk of zinvol. Gelukkig stond ik naast de profi-wasmachine (zo’n groot ding wat je ook in wasserettes ziet) toen deze begon te overstromen. Ik heb Pepijn meteen erbij geroepen en samen hebben we de vastzittende kranen dichtgekregen. Daarna kon Pepijn met opgestroopte broekspijpen gaan staan dweilen. We hadden nou juist hele grote stapels vuile was naast de machine liggen omdat het de afgelopen dagen zo ontzettend druk was geweest, dus je begrijpt…alles nat.

Gelukkig hebben we in het krantje van de Metro een superaanbieding gezien voor een 10 kg wasmachine voor een leuk prijsje, dus morgen maar meteen bellen of ze ‘m nog hebben en dan met de aanhanger naar Regensburg om ‘m te halen. Ondertussen prop ik alles maar in onze normale huishoudwasmachine….

***UPDATE***
Na wat rondsnuffelen op internet zijn we erachter dat die wasmachine uit de aanbieding van de Metro echt een topapparaat is, en we konden hem online bij een andere winkel bestellen. Dat was nog eens 55 euro goedkoper en ze komen ‘m voor dat goedkopere verkoopbedrag nog gratis brengen ook, dus de aanhanger kan in de garage blijven…..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.