ons hotel

vrijdag 9 mei 2008

Waar houdt dit op?

Willen de elektrische apparaten waar wat mee is, even een nummertje trekken… Nu blijkt er weer een plastic onderdeeltje van de ijsmachine afgebroken te zijn. Gewoon, binnenin, waar je er niet zomaar bij kunt en het apparaat is sinds de aankoop (nog geen 2 jaar geleden) niet van z’n plaats geweest. Waarschijnlijk gewoon materiaalmoeheid dus. Het ziet er naar uit dat de fabrikant redelijk efficient is en het onderdeeltje zou naar ons op weg moeten zijn.

Gisteren telefoon: "ja hallo, kunnen we morgen de nieuwe wasmachine komen leveren?" Wij blij dat hij zo snel zou komen, maar het is nu al bijna 18:30 en ik denk niet meer dat hij vandaag nog komt. Fijn dat ze ook even bericht sturen….

Verder hebben we de knoop doorgehakt en de dansles opgezegd. Gisteren was de een na laatste keer, want het is nu twee weken niet, vanwege Pinkstervakantie en Frohnleichnam. Donderdag 29 mei hopen we de laatste keer wel te kunnen. Het zit er gewoon met de drukte niet meer in om iedere week het hele eind naar Deggendorf te rijden, en de dansles is ons ook een beetje tegen gaan staan omdat ze een mindere groep bij die van ons gestopt hebben waardoor wij niets meer leren. Na de zomer willen we gezellig een andere cursus gaan doen, eentje met een vaste afloopdatum die niet zo ver weg is. Wel ben ik nog steeds bezig met de webdesigncursus, daar is nu een vervolg op, maar tijd om een nieuwe site te bouwen heb ik echt niet…..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.