ons hotel

woensdag 17 september 2008

Kkkkk…koud….

Gisteren hadden we geluk. Onze enige gast (het vaste meubilair) had om kwart over 8 al ontbeten en we hadden gisteren geen aankomsten, en dus konden we na het opruimen van zijn kamer en het ontbijtbuffet om 5 voor 9 wegrijden. De hele dag voor ons…wat doe je ermee? We besloten eens uit de band te springen en naar Nürnberg te rijden. In maart, na de beurs in Berlijn, moest ik daar anderhalf uur doodslaan voordat de aansluitende trein kwam, en ik had Pepijn verteld dat ik zo onder de indruk was van het mooie oude centrum. Het viel qua rijtijd eigenlijk wel heel erg mee, in 2,5 uur waren we er, net zo iets als naar München dus. 
We hebben een fantastische dag gehad, en wat was Nürnberg de moeite waard, maar wat was het koud! Voor wij van huis gingen, had ik Pepijn nog uitgelachen met zijn dikke winterjas, maar met temperaturen rond de 5 graden en een koude wind was het bijna niet uit te houden. We hadden de hele dag ook alleen maar zin in warme dranken! We zijn ook nog even op bezoek geweest bij de collega’s van TipTop. Eéntje was er niet en haar personeel wist niet zo goed wie wij waren, maar bij de andere twee werden we hartelijk ontvangen en hebben we wat langer gekletst en hebben ze ons een rondleiding van hun hotel gegeven. Wij zijn net tot de conclusie gekomen dat de foto’s vanwege het saaie donkere weer niet zo goed geworden zijn. Jammer, maar helaas…
Gegeten hebben we onderweg naar huis, om 23.00 uur waren we dan eindelijk terug. Vanmorgen was het ook erg moeilijk opstaan, vooral vanwege de temperaturen rond de nul graden! Gisteren heeft het op de Grote Arber ook al gesneeuwd! Personeel, radio-DJ’s en leveranciers hebben het erover dat dit wel erg ongewoon vroeg is voor de tijd van het jaar. Gelukkig wordt het later in de week weer wat warmer en hebben we vanaf vandaag ook weer meer gasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.