ons hotel

zondag 14 december 2008

Business as usual

We zijn weer terug, en meteen weer vol aan de bak. Vrijdag bij thuiskomst hebben we eerst een paar uur post en email behandeld (dat stapelt zich nogal op na een week), en zijn toen nog even gaan liggen (kwart over 3 ‘s nachts op was niet zo leuk). Gisteren ben ik alleen naar Regensburg gereden om bij de Metro twee gigantische karren boodschappen voor de feestdagen te halen. Het was druk, en ik moest erg veel hebben, dus om 20 uur was ik eindelijk klaar. Om half 10 was ik thuis en toen moest de auto nog leeg. Pepijn was thuis gebleven voor incheckende gasten, en vanmorgen hadden we ook de Frühschoppers alweer.

Het sneeuwde trouwens best aardig in München, het vliegtuig moest meer dan een half uur cirkelen omdat de sneeuwploeg eerst de landingsbaan moest vegen. We vreesden al een totaal ingesneeuwde auto op langparkeren aan te treffen, maar dat viel nog reuze mee (ongeveer 15-20 cm op de auto). Hier lag er ook nog redelijk veel sneeuw, Pepijn heeft gisteren meteen sneeuw moeten ruimen. Nu lijkt het langzaam wat te gaan dooien, al zal je op de Arber wel goed kunnen skieen.

En dan de vakantie…. We hebben het goed naar ons zin gehad, vooral toen we twee daagjes een auto hadden en een dagje met de openbare bus zijn gegaan, en heel veel hebben gezien. Naarmate de week vorderde, gaven we avondeten in het hotel helemaal op en hadden we steeds minder contact met de andere gasten. Dat scheelde namelijk in beide gevallen nogal veel ergernis. We hebben voor heel weinig geld heel veel vakantie gehad, maar we zijn het er wel over eens dat we volgend jaar niet meer voor een pakketreis gaan. Het is toch gewoon niet helemaal ons soort vakantie. Volgend jaar willen we weer lekker met een rugzak en een Lonely Planet de bush-bush in, of misschien weer op een cruise. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.