ons hotel

zaterdag 20 december 2008

Let it snow...let it snow....

Gisteren zagen we het nederlandse weerbericht op BVN: 10 graden en miezerregen. Dat wordt dus echt geen witte kerst… Hier daarentegen staan de sterren dit jaar zéér goed. Het sneeuwt hier al 2 dagen rustigjes door. Op de Arber lag gisteren al meer dan 50 cm uitstekende sneeuw, en het blijft maar sneeuwen, en ook hier bij ons blijft Pepijn maar sneeuw scheppen.

Gisteren hebben we onze laatste kamer verkocht voor de kerstdagen. We zitten dus nu meer dan 2 weken vol. Ook deze laatste mensen eten weer hier, en nemen ook een kind mee. We hebben net genoeg klapbedden, maar Pepijn kwam er gisteravond achter dat de laatste nou niet echt heel goed is. Vandaag maar even kijken of we een andere kunnen vinden, anders heeft collega Steffi er nog wel eentje die we kunnen lenen. Het wordt hier een gezellige kinderboel, net als vorig jaar. Dit jaar hebben we maar 1 huisdier: Jakob, de eigenwijze, maar superknuffelige en gezellige tekkel die er vorig jaar ook was. We hebben dit jaar een aantal terugkerende gasten die hier vorig jaar ook waren, dus dat is echt heel erg leuk. De Franse familie heeft ook nog even wat extra vrienden opgetrommeld om mee te gaan. Deze week belde er nog een vaste gast op, maar die konden we niet meer onderbrengen voor Oud & Nieuw. Hij klonk oprecht teleurgesteld.

We gaan nu samen naar de Metro in Regensburg, de laatste grote lading boodschappen halen. Dan zouden we alles moeten hebben. Pepijn voorspelt een enorme drukte, de laatste zaterdag voor de Kerst. Er zullen wel weer allerlei idioten met geleende pasjes lopen. Dat was vorige week ook zo, stonden er mensen in de rij met 3 dingetjes, en maar klagen dat ze achter mij stonden (2 megakarren vol, 500 euro boodschappen). Ha, ha, die hebben lekker pech gehad, dan ga je toch niet naar een groothandel. Vanavond hebben we geen gasten, dan gaan we lekker samen op de bank voor de tv liggen. Waarschijnlijk de laatste keer tot ver in het nieuwe jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.