ons hotel

zondag 14 juni 2009

Even uitpuffen!

Zo, bijna iedereen is naar huis, wat rest zijn 2 gevloerde hoteleigenaren en een gigantische berg wasgoed… We hebben een ouderwets goed weekend gehad, dat hadden we natuurlijk ook wel nodig na de dramatisch slechte meimaand. We lopen inmiddels weer voor op de omzet van vorig jaar.
Vanaf vandaag is het echt stralend weer: het kwik kan de hele week oplopen tot 26-30 graden! Wij gaan waarschijnlijk dinsdag dus gewoon thuis blijven en op ons eigen terrasje zitten. Die rustdag moet dit keer ook een echte rustdag worden. Timo is thuis door zijn rug gegaan (gelukkig niet hier) en kan voorlopig niet werken. Pepijn heeft dus gisteren ook nog het gras lopen maaien tussen de andere drukke werkzaamheden door, en als Timo heel erg lang uit de roulatie gaat zijn, zullen we zelf een verfkwast ter hand moeten nemen.

Dan hadden we nog het briljante idee om tussen de bedrijven door de satelliet receiver een update te laten doen. Dat is net zo succesvol afgelopen als de update van de gastencomputer. Onbruikbaar dus, en geen idee hoe we het weer goed krijgen. De receiver ontvangt alleen nog maar vage franse en spaanse kanalen en verder niks, en de gastencomputer vraagt om een password wat niemand weet. Nu het de komende dagen wat rustiger is moeten we maar even kijken hoe we dat kunnen fixen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.