ons hotel

woensdag 4 mei 2011

Feesten met een literkroes bier

Terwijl het in Nederland weer steeds warmer wordt, hadden wij hier vannacht nog nachtvorst. Op onze Ruhetag gisteren was het overdag 5 graden. Brrr… Ook hier zou het de komende dagen gelukkig 24 graden moeten worden, de gasten hadden gisteren maar 1 herfstige dag. Na al het paasgeweld is het deze week iets rustiger, een perfecte gelegenheid om iedereen in te werken en achterstallige zaken af te werken. Onze nieuwe schoonmaakster voor de zondag is in ieder geval erg bevallen, vandaag komt de volgende nieuwe kracht.
Dit weekend heb ik flink gas gegeven met de boekhouding, en gisteren konden de ordners dus al naar de accountant. Daarna zijn we even een simpele pizza gaan eten bij Osteria Antica, van onze favoriete italiaanse restaurants, in Cham. Eigenlijk waren we zondag al uit eten geweest toen we leeg waren. Collega Steffi had Wurstbal, dan word je uitgenodigd voor een gezellig etentje, maar je moet wel voor jezelf betalen.

Pepijn heeft maandag een topdag gehad in München. Gezellig met collega's uit landkreis Cham en Straubing samen in de bus, waarvan vele bekenden. In München was het Frühlingsfest, zeg maar een soort miniatuur-Oktoberfest, compleet met biertent en kermis. Iedereen kreeg van de horecabond gratis een liter bier, en er waren goede speeches bij de protestrally. Goede collega en vriend Stephan (waar ik een paar weken terug nog was) was er ook, hij is het hoofd van de lokale afdeling van de horecabond in Coburg. Op de terugweg is Pepijn met een aantal collega's nog wat gaan eten in Cham bij restaurant Caorle (ons andere favoriete Italiaanse restaurant in Cham) van onze leuke Italiaanse collega Antonio. Pepijn kwam om 1 uur 's nachts thuis, en was dus de volgende dag redelijk vermoeid. Hij had wel een topdag gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.