ons hotel

zondag 18 maart 2012

Paard in de gang en hond in auto

Het was weer een logwaardige dag. Eerst hadden we bijna 2 paarden in de gang, bekenden van Sandra die wat kwamen drinken. Op ons parkeervak in de voortuin hadden we dus 2 paarden staan, die het gras wat bemest hebben en de plantjes wat gesnoeid hebben.


Onze aankomsten wilden ineens een kamer met terras, en nee geen balkon. Eigenlijk waren we daar niet blij mee, het hotel is niet vol en het is lastig voor de schoonmaak om op 2 verdiepingen te moeten werken, maar het zijn toch extra inkomsten. Beneden in de kamer kwam de aap...euh...hond uit de mouw. Er zat een hond in de auto, en nee hoor, die kwam écht niet in de kamer, gezworen op de ziel van mijn overleden....nou ja, zoiets, vul maar in.....Sorry, we accepteren gewoon geen honden, en op deze manier wordt er natuurlijk stiekum toch een hond in een kamer gesmokkeld. Het is hier 's nachts nog steeds dik onder nul, en je kunt ons niet wijs maken dat je je hond dan in een ijskoude auto laat zitten. Beter om ze nu te weigeren dan vannacht te gaan controleren en ze midden in de nacht uit het hotel te zetten. Er kwamen allelei onzin-argumenten op tafel, er zou gesproken zijn met een man die niet Pepijn was (spannend) dat het OK was dat de hond op het terras of op de parkeerplaats mocht overnachten. Je zou toch geen 800 km gaan rijden als je wist dat je geweigerd werd. Oh ja hoor, laatst hadden we nog engelsen die met z'n vieren wilden inchecken op een tweepersoonskamer! Het is behoorlijk irritant voor ons om van te voren te vragen wat de mogelijkheden zijn, en dan tóch lekker te doen wat je zelf wilt. Dat is gedrag wat je niet kan en moet tolereren.

3 opmerkingen:

  1. Tjonge wat een vervelende gasten weer; groot gelijk hoor dat je je aan je standpunt/regels vasthoudt anders is het hek van de dam. Waren ze vast niet blij mee, nou jullie nog minder....daardoor wel met hen rekening gehouden en uiteindelijk de bekende 'dode mus'.

    Wel leuk die paarden, voor plantjes wat minder begrijp ik.

    Franca

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach nou ja, afgezien van dat ze iets wilden wat tegen onze huisregels is en we niet konden en wilden toelaten, echt vervelend waren deze gasten niet. Ze moeten voor deze dagen gewoon een ander onderkomen zoeken.
    De paarden konden aan de plantjes niet veel kwaad doen, die komen net allemaal verdord onder een dik pak sneeuw vandaan. Scheelt weer in model snoeien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hmmm....misschien volgende keer Picolo ook maar meenemen, moet Pepijn effe een stukje gras afzetten vlakbij een terraskamer, kan ik hem netjes welterusten wensen hihi....

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.