ons hotel

zaterdag 24 maart 2012

Even vrij

Sinds gisteren zijn we even een weekje dicht. Er was echt geen markt, we hebben zelfs niet eens serieuze aanvragen gehad, en vanaf volgende week kunnen we ons gaan verheugen op een drukke 7 maanden. We merken beiden dat we onze rust hard nodig hadden. Vandaag werd ik wakker om 13:44, eerder deze week heb ik zelfs 16 uur geslapen. We hebben besloten een beetje rond te rommelen in het hotel, er zijn nog vele kleine klusjes die gedaan moeten worden, ik loop weer eens achter met de boekhouding, en we willen onze a-la-carte kaart aanpassen.

Gisteren was het prachtig lenteweer, en zijn we 's middags heerlijk gaan wandelen. We zijn niet zo ver gekomen, alleen naar het centrum van Lam en terug, we merkten toch direct dat we geen conditie hadden. Bij onze collega's van hotel/koffiehuis Wendl hebben we koffie/thee met taart genuttigd en met onze collega gekletst. In Lam kon je een kanon afschieten, niemand had wat te doen, veel collega's waren dicht of troffen we op straat voor een praatje. Van een collega hebben we een doosje schnappsglaasjes overgekocht, die had in zijn feestzaal al zijn oude meuk ter verkoop uitgestald staan. Onderweg naar huis begon het te regenen. We hebben het nog redelijk droog naar huis gered, toen we het tuinpad op kwamen ging het echt hozen. Vandaag is het een beetje grijs, maar wel droog. De weersverwachting voor de rest van de week zegt dat het goed weer zou moeten zijn. We hopen het, dan kunnen we vaker lekker gaan wandelen.

Deze week hebben we verder geen grote plannen, het gaat om de rust. We gaan nog wel een dag naar München. Ik heb een gespecialiseerde kliniek gevonden die europees expert is op het gebied van hetgene waarvoor ik die kijkoperatie zou hebben. Tijd voor een second opinion of ik echt wel de aandoening heb die mij hier is aangepraat. Het is een heel eind voor ons, en het hotel van onze TipTop-collega is praktisch om de hoek, dus we blijven een nachtje slapen en maken er een fijne trip naar München van.

4 opmerkingen:

  1. Heerlijk een weekje vrij! Hoop dat jullie lekker uit kunnen rusten. Sterkte uin Munchen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knapt een mens van op hoor effe geen verplichtingen. En een weekje aanrommelen zonder op de klok te kijken is erg lekker.

    geniet ervan!! petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lekker toch zo'n vrij weekje. Niets moet, lekker rommelen en ff bijtanken. Succes in Munchen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. In Beieren, en zeker in het Beierse Woud, woont het Kwaad. Dat werd gisteren wel duidelijk uit een Krimi op Arte: Das unsichtbare Mädchen. Politici diep verwikkeld in een Tsjechisch bordeel met veel te jonge meisjes. Hebben jullie ook gekeken?

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.