ons hotel

maandag 18 juni 2012

Spoedopname deel 2

Vrijdag, zaterdag en zondag waren gezondheidsmatig topdagen. Maandag begon de ellende weer met steken in de buik. Ik heb gebeld met de kliniek in München wat we nu gingen doen. Nou, tot donderdag wachten leek ze geen goed idee, of ik meteen dinsdag kon komen.... En voor de zekerheid kon ik meteen een vluchttas meenemen.. Oh nee hè...niet wéér....

Morgen rijd ik met Pepijn mee naar Zwiesel en pak vanaf daar de Waldbahn naar Plattling. Ik moet dan dezelfde tijd weg als met de trein vanuit Lam, maar het is gezelliger en ik zie eens een andere treinlijn. Pepijn heeft morgen een presentatie in Schönberg, in de buurt van Grafenau. Het Tourismusverband Ostbayern heeft een Meet & Greet met 8 nederlandse touroperators georganiseerd. Wij hebben natuurlijk een taalvoordeel, dus Pepijn had zich daarvoor opgegeven. Ik zou het fort bewaken voor de enige aankomst die we morgen hadden, maar die hebben we gebeld en die komt toch pas na 20 uur, en dan is Pepijn allang weer thuis.

Hopelijk ziet de specialist in München geen reden tot alarm, en mag ik gewoon weer naar huis. Een derde operatie in 4 weken, en dus ook een derde narcose in 4 weken, zie ik eigenlijk niet zitten....Wordt weer vervolgd!

*** UPDATE***


Opluchting! Volgens de dokter in München is alles nu wel goed, ik mocht naar huis op voorwaarde dat ik juist lekker actief ga doen en veel ga bewegen. Hij was wel mega onthutst over de noodingreep in Straubing vorige week. Volgens hem was de kans dat een eierstok vast kon plakken aan een blindedarm " 1 op 10.000 schrikkeljaren" en had hij het in al zijn 30.000 operaties nog nooit meegemaakt. Het blijkt dat er geneens endometriose op mijn eierstokken zat, dat ze daar ook niet aan gelaserd hebben, dus dat het wel altijd een raadsel zal blijven hoe dit heeft kunnen gebeuren...

1 opmerking:

  1. Succes maar weer. Het blijft spannend.

    Ik zie dat dat lijntje tussen Grafling en Deggendorf een paar prachtige lussen maakt, waarschijnlijk om flink de Donauvallei in te dalen. Hoop dat je je goed genoeg voelt om daar van te genieten.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.