ons hotel

vrijdag 29 juni 2012

Tropisch

Het is hier tropisch warm, met temperaturen boven de 30 graden. Het is nu 20 uur en het is nog steeds 26 graden. Pfff! Morgen zou het 34-35 graden moeten worden. Het is hier dus definitief zomer geworden. Gisteren is Duitsland natuurlijk uit het EK gespeeld, maar vanwege het tropische weer zijn mensen nog niet echt reislustig geworden. Duitsers vinden het nu weer te warm, het is ook nooit goed....

Gisteren ben ik voor het eerst alleen naar de groothandel geweest om in te kopen. Het ging prima met tillen enzo, het was alleen heel erg vermoeiend vanwege de warmte en de lange dag. Iedere dag gaat het gezondheidstechnisch weer een stukje beter, al heb ik nog regelmatig pijn.

Zoals gebruikelijk kan er nooit eens iets normaal gaan bij ons. Er blijkt nu met de andere huurwasfirma een probleem te zijn met de levering van de gewenste kleur en de juiste maat hoeslakens. Toch willen we graag met dit bedrijf samenwerken, al is het maar vanwege de gigantische besparing die het op jaarbasis oplevert. We gaan waarschijnlijk nu een tijdje onze eigen hoeslakens weer inzetten en nemen tijdelijk witte was van hen af, totdat de gewenste was weer leverbaar is. We leuken dit op met donkerrode kussensloopjes voor de kleinere kussens (40x80, daarnaast ligt er ook een 60x80 of 80x80 op elk bed). Mareike wordt aan het strijken gezet, dat is besproken en dat vindt ze zelfs wel leuk.


1 opmerking:

  1. Een werkster die van Strijken houdt....vast blijven houden die Mareike -_-

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.