ons hotel

zaterdag 7 oktober 2006

Ik zie een ster!

Twee zelfs! Vanmiddag kwam de postbode met een héle zware envelop, met daarin de officiele bronzen plakette van de hotelklassificatie. Pepijn heeft ‘m meteen naast de voordeur opgehangen.



Mooi he? Zoals Pepijn al zei: "net echt". Hert plan is volgend jaar er een ster bij te verdienen!
Grappig: gisteren kregen we via Bookings een boeking voor mei (beetje vroeg?) vanuit Texas. Geen idee wat Amerikanen hier moeten, maar het is wel erg leuk dat we in de hele wereld zo goed bekeken worden. Die hotelboekingssites leveren trouwens zowiezo een hoop business op: weer twee boekingen voor volgende week en de week erna. Dat beetje commissie betalen we ze graag in ruil daarvoor!
 Over goed bekeken gesproken: sinds de weblog bestaat zijn we al 4.262 keer bekeken door 1.963 bezoekers. Wie dat allemaal zijn? Werkelijk waar geen idee, maar leuk is het wel!

Gisteren zal Pepijn trouwens weer bij de dierenarts, dit keer weer met Sisi. Die had weer een abces op haar kont, ter hoogte van de bovenkant van haar staart. Ze heeft de hele praktijk bij elkaar gegild toen het opengeprikt moest worden, de secretaresse kwam binnenstuiven om te vragen of alles wel goed ging! Waarschijnlijk toch weer te hardhandig gespeeld met Katja en Jane of ruzie gehad met de buurkat. We zaten al te grappen dat we om kwantumkorting moeten vragen, zo vaak als we daar komen…..Zelf vindt ze het allemaal niet zo grappig, ze ligt hier een beetje troosteloos op de bureaustoel naast me…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.