ons hotel

dinsdag 24 oktober 2006

Reclame, reclame

Sinds dit weekend liggen we enigszins op koers wat betreft reclameborden, vandaag komt er iemand langs van een reclamefirma voor de gesponsorde borden (waar we van de brouwerijen een bijdrage voor krijgen) en ondertussen hebben we ook wat van de "zelfbouw" af waardoor we een stuk aanweziger zijn voor passanten. Het waren allemaal bestaande borden waar geen extra vergunning voor nodig is, ze staan bovendien allemaal op eigen terrein dus hebben we daar redelijke vrijheid in. Op deze foto zie je als je goed kijkt alle drie de gerenoveerde borden: Die vooraan met Hotel** en ons logo, daar stond oorpronkelijk "Versper- u. Brotzeitstube nach 50m. rechts" op…. nu verwacht een Beier iets heel anders dan wij kunnen bieden bij een Brotzeitstube, en een vespermaaltijd (halverwege de middag) kennen ze hier niet, dat is schijnbaar iets voor Schwaben (waar de vorige eigenaar vandaan kwam). Daarom hebben we het er dus meteen de eerste week maar afgehaald en nu dus aangepast teruggeplaatst.

 

Bij het driehoekige bord onder de denneboom hebben we alleen het logo van Osser bier erafgehaald en er i.p.v. "Pension" HOTEL** opgezet…. de tekst "Haus am Berg" hebben we er in het zwierige lettertype wat er al opzat laten staan, dat vonden we wel leuk zo. Alleen het logo mist eigenlijk nog. Nu moeten de andere borden, ook die bij de parkeerplaats (net nog zichtbaar rechts onder het verkeersbord op de hoek) nog van de hotelnaam worden voorzien, en dan natuurlijk het bord aan de gevel nog.

Daar staat namelijk nog wél Pension op, we hebben daarom een ladder van ruim 6 meter gekocht om in elk geval die tekst (in plakletters) eraf te halen. Daar durven we allebei dus niet op, naar nu blijkt! Ofwel, beter gezegd, we komen met enige moed wel tot boven, maar dan durven we geen hand meer los te laten om aan het bord te rommelen. Daar hebben we dus een beroeps voor nodig. Bovendien is het hier ‘s avonds heel donker, en die borden ook… verlichting gewenst, want we zijn eigenlijk gewoon onzichtbaar.



Misschien kunnen we er meteen een lichtbak van maken…. en ondanks dat het bord 3 meter breed is, mag het in verhouding met de gevel zelfs nog groter zijn.

Natas is net terug van de tandarts met een positieve prognose, de ontsteking is weg, maar aangezien de wond waar een derde van een kies (zeg maar alleen de achterste wortel) is getrokken, nog niet dicht is, is het voorlopig nog even duimen voor de goede afloop. We houden jullie op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.