ons hotel

vrijdag 12 februari 2010

Het zit in het drinkwater

Wat een dag, ik weet niet wat er in het drinkwater zat ! We hebben vandaag echt zoveel rare dingen meegemaakt met (potentiele) gasten, daar is deze log niet lang genoeg voor. Ik zal niet uitweiden, daar wordt iedereen alleen maar depressief van. Ga er maar vanuit dat het te maken heeft met onbeschoft gedrag en niet willen betalen.

We hebben ook erg hard gelachen: je doet een aanvraag voor een week in deze periode. Wij doen je een leuke aanbieding. Tien dagen lang laat je niets van je horen. Dan krijgen we ineens een mailtje wat ons bedankt voor de snelle en uitgebreide reactie, en of we zo snel mogelijk kunnen melden of de aangeboden kamers nog vrij zijn. Binnen een half uur (wij zijn eigenlijk vaak zo snel met antwoorden) mailen we terug. Vervolgens blijft het weer 10 dagen doodstil. Net krijgen we een mailtje: dank u wel voor uw antwoord, we hebben toch wat anders gekozen. Punt 1: wat moest er nou zo snel aan zijn? Punt 2: je gaat toch niet terug mailen dat je al ergens anders geweest bent?
Nu hebben we allemaal zeer tevreden gasten in huis. De meeste hebben bij ons gegeten vanavond.

Het was weer ouderwets druk, en morgen komt er nog meer bij. Wat het meest opvalt is de zeer jonge leeftijd, de meesten zijn echt meer dan 10 jaar jonger dan wij. De enige twee die wat ouder zijn, zijn zakenreizigers. We hebben weer een nieuw gezin met 2 kindertjes die helemaal gek met Katja zijn. Katja vindt het heel boeiend, maar durft niet zo goed dichterbij te komen. Ze zitten aan weerzijden van de gang (de kat aan de ene kant en de kinderen op de knieen aan de andere kant) naar elkaar te kijken, maar tot actie komt het niet. Erg grappig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.