ons hotel

donderdag 11 februari 2010

We loggen weer eens!

Zo, dat is een tijdje geleden dat we gelogd hebben. We hebben het al een tijdje best wel druk met veel kleine dingetjes, zoals boekhouding, vertaalopdrachten en natuurlijk sneeuwscheppen. Het is een paar dagen wat minder geweest met de neerslag, maar gisteravond en vannacht is er weer een dik pak gevallen. Je begrijpt dat wij gisteravond hebben zitten gieren van het lachen voor de TV over de "sneeuwchaos" in de Nederlandse avondspits. De hijgerige verslaggevers ter plaatse met op de achtergrond 3 cm sneeuw waren echt hilarisch!

Vanaf morgen is het volle bak. We zijn dus dinsdag uitgebreid inkopen gaan doen, zodat we er helemaal klaar voor zijn. Deze week hebben we alleen onze vaste gast en een gezin met 2 kinderen in huis gehad. Die kinderen maken er echt een ongelofelijke bende van, en de ouders lijken alles geweldig te vinden. We hebben de pen al van de tafel in de kamer moeten verwijderen nadat ze het hele bureau en de lakens hadden volgeschreven met balpoint. Pepijn is meer dan een half uur bezig geweest om de inkt met spiritus en andere zware oplosmiddelen van de tafel te krijgen. Gisteren troffen we een nog grotere ellende aan toen iemand een pak yoghurt over de vloer van de kamer hadden gegooid en het na een halfslachtige opruimpoging maar gewoon zo in had laten drogen.
Het is laagseizoenpubliek, need I say more.

Dan zijn de kaartjes voor het gastronomiebal gisteren besteld, het is nog maar anderhalve week. We gaan weer met alle collega’s uit Lam. Een collegaatje regelt altijd de kaartjes en een mooie tafel, ik rij altijd omdat ik toch niet drink. Ik kan me nog van vorig jaar herinneren dat we allemaal met onze lange jurken en feestschoenen moeite moesten doen om bij de voordeur van de feestzaal te komen ivm sneeuw, dat is dit jaar nog even een graadje erger….Ik denk toch dat het een verkleedpartij ter plaatse gaat worden of misschien kaplaarzen aan en schoenen mee in een tasje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.