ons hotel

woensdag 21 april 2010

Terug van het schoolreisje

We waren de afgelopen dagen niet thuis vanwege de halfjaarlijkse TipTop-vergadering. Het was weer erg leuk om de collega’s te zien, al was de opkomst dit keer niet zo groot als voorgaande keren. Veel collega’s hadden andere verplichtingen zoals beurzen, vakanties e.d., of gewoon het hotel vol. Eén collega is failliet gegaan en eentje lag in het ziekenhuis. Dit is ook de tijd van het jaar dat alle kindertjes communie doen en velen moesten bij kleinkinderen/neefjes/nichtjes/buurkindertjes zijn voor de festiviteiten.

Het is iedere avond weer ouderwets laat geworden, en wij zijn dan vandaag ook niet zo optimaal in vorm. We moesten vanmorgen al weer vroeg op, want een boekingsportaal waar we veel zaken mee doen kwam langs om een filmpje van ons hotel te maken voor op hun website.
Vanmorgen om 11 uur is ook het Duitse luchtruim weer volledig geopend. Wij hebben geen last van de vulkaan gehad, aangezien we weinig gasten hebben in dit seizoen en er zowiezo heel erg weinig gasten met het vliegtuig komen. We zijn toch meer een autovakantie-bestemming. Een collega uit de Alpen die zich eigenlijk eerst afgemeld had omdat hij vol was, was toch op de vergadering omdat de twee geboekte reisgezelschappen uit Brazilie en China niet konden komen en het hotel nu leeg was.
Vanaf volgende week begint dan eindelijk het seizoen voor ons, de boekingen voor mei lopen goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.