ons hotel

maandag 12 april 2010

z'n gangetje

We hebben weer een tijdje niet gelogd. Reden: een vrijwel totale afwezigheid van nieuwswaardige dingen. Het was deze week redelijk rustig qua gasten. De sneeuw is nu wel weg, maar de blaadjes aan de bomen willen nog niet heel erg, dus dat verklaart waarom het rustig is. We hebben (nou ja, voornamelijk Pepijn) deze week het houten terras achter weer opgebouwd, plantjes in potten op het overdekte terras geplant en kruiden in de kruidenkas beneden in de tuin, en Pepijn heeft het tuinpad nu helemaal verlegd en verbreedt.

Zonder heel erg te willen uitweiden: we hebben nogal wat shit gehad met een leverancier die de prijzen ineens fors wilde verhogen (denk 15-20%) en waarvoor we nu een ander zoeken, en de bank die iets heel doms met onze rekening deed waar toch wel een hartig woordje over gesproken is en waarbij zelfs de rechtsbijstandsverzekering voor werd ingeschakeld voor juridisch advies. Ik probeer hier ondertussen orde op zaken te stellen in het kantoor met het eindelijk eens goed verwerken van de "niet urgente" papierbende die hier rondslingert.

Vorige week hebben we bij de groothandel de missende ingredienten gehaald voor ons nieuwe menu en zijn we wat laatste dingetjes aan het proefkoken voordat we daarmee van start gaan. Ik heb gisteren een nieuw webdesign programma geinstalleerd op de computer (Frontpage is mee ter ziele gegaan met het instorten van de oude computer, maar dat was toch een verouderd ****programma) en heb wat spelfouten en oude info zittten veranderen op onze website. Het is even wennen hoe het nieuwe programma werkt, maar ja, het is Microsoft dus dat is toch nooit logisch…. We willen een nieuwe website gaan bouwen, maar dat heeft geen top-prioriteit, we draaien nog wel even door met de oude versie.

Na volgend weekend gaan we naar de TipTop-meeting bij 1 van onze leukste TipTop-collega’s. In de twee weken erna hebben we een hoop lokale vergaderingen, cursussen en bijeenkomsten vanwege de start van het zomerseizoen. Eind van de maand breekt de gezelligheid weer los als Alwin met zijn vriendin komen logeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.