ons hotel

woensdag 18 augustus 2010

Shoppen

Gisteren goot het pijpenstelen, het was echt nauwelijks een moment droog. Geweldig ongezellig weer dus. En wat moet je dan met een totaal verrregende Ruhetag? Ergens droog en warm binnenlopen dus. Pepijn stelde voor naar het overdekte Donau Einkaufszentrum in Regensburg te gaan. Bijkomend voordeel: daar zit ook de Saturn en we hadden nog een PC terug te brengen. Ze waren helemaal blij verrast dat we 'm zo snel persoonlijk kwamen brengen. Er werd wel 10 keer gezegd dat dat echt niet nodig was geweest, en dat we hem ook portvrij op hadden mogen sturen. Nou ja, we waren toch in de buurt. Ze leken niet verbaasd over de geweldige – kuch – klantenservice van Acer.
Pepijn kon wel een paar nieuwe broeken gebruiken en er was nog een staartje uitverkoop. Het werd echt een running joke: iedere keer als hij met het gordijn van het pashokje in zijn handen stond, ging de mobiele telefoon. En natuurlijk allemaal dingen die alleen hij kon afhandelen… Uiteindelijk is hij goed geslaagd, niet in de uitverkoop, wel voor een leuk prijsje. We hebben uiteindelijk een leuke middag gehad en zijn daarna naar Stadtamhof gereden. Dat is een wijkje van Regensburg op een eiland in de Donau, wat helemaal hip en in opkomst is. Daar zitten hele leuke restaurantjes en hebben we heerlijk gegeten. Het regende ondertussen stug door. Bij thuiskomst vonden we onze eerste boeking voor Oud & Nieuw in de inbox.
Vandaag niets anders dan regen. Het is heel rustig, alleen twee zakenreizigers die heel vroeg (snurk…) moesten ontbijten. Ik zou als vakantieganger ook niet graag met dit weer hier zijn. Vanavond zijn wij weer aan de beurt voor de organisatie van het activiteitenprogramma. Vorige keer dat wij de organisatie in handen hadden is het afgelast wegens slagregens. Er is een grote kans dat vanavond hetzelfde gaat gebeuren. We zijn best moe, dus we zouden het niet heel erg vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.