ons hotel

dinsdag 12 juli 2011

Hoogseizoen

Het is juli, dus hoogseizoen. De temperaturen zijn warm, het hotel is goed bezet. Weinig tijd dus voor loggen of andere privédingen. Vandaag is het afwachten hoe laat onze Hongaarse aankomsten gaan komen of we de deur nog uit komen.

Morgen hebben we de organisatie van de sagen-en legendenwandeling (kampvuur maken e.d.) en donderdagochtend de parkwandeling. De weersvoorspellingen zijn niet goed: erg nat met stormvlagen. We hopen eigenlijk dat die berichten niet uitkomen, of dat het helemaal afgelast wordt, niet dat je halverwege weg staat te waaien en dat je fikkie niet wil branden….

Donderdag staat er weer een personeelsadvertentie in de krant van ons, dit keer voor een vakantiekracht tot september. We hebben een uitvaller. Onze nieuwste medewerkster is eigenlijk sinds ze begonnen is bijna alleen maar ziek geweest, en als ze er wel is, gaat ze na 2 uur ziek naar huis en is het werk heel slecht of niet gedaan. Schiet lekker op, de andere dames worden er gek van dat ze iedere keer last-minute gebeld worden of ze weer eens kunnen inspringen. Nou ja, ze is oproepkracht, dus financieel heeft ze alleen zichzelf ermee. Niet werken is geen geld…. En ondertussen wel vragen of ik haar lekker veel in kan delen op het rooster want ze wil zo graag zoveel werken, maar aan de andere kant iedere keer niet komen en ineens ook nog een groot deel van augustus vakantie willen hebben. Binnenkort is dit toch echt einde oefening wat ons betreft. Zo kunnen we geen bedrijf runnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.