ons hotel

zondag 17 juli 2011

Meer van hetzelfde

In tegenstelling tot Nederland, waar het als ik het mag geloven zeer nat is, is het hier al tijden warm. Alleen woensdagavond en donderdagochtend heeft het even gegoten, precies tijdens het activiteitenprogramma. Vandaag stijgt het kwik weer naar 25 graden.

Dit weekend is het druk, vandaag komen er 2 dames schoonmaken, want 11 kamers is een beetje zielig voor Katrin alleen. Morgen is Sandra alleen en dinsdag Christine, dus dan moet een van ons bijhelpen. Eigenlijk was Monika als tweede persoon ingedeeld, maar die blijft voorlopig nog wel kwakkelen met haar hernia. Ze was hier vrijdagavond, ik heb gezegd dat ze eerst met vakantie gaat en lekker gaat uitrusten en dat we dan 20 augustus na haar vakantie verder kijken. Ook ben ik heel duidelijk geweest dat als het zo blijft, dat we misschien dan afscheid van elkaar moeten nemen. Het is niet eerlijk voor de andere medewerksters, voor de gasten, voor ons, en hoe gek dat mag klinken, ook niet voor haar. Vrijdagmiddag zou er een sollicitant komen, maar die is nooit komen opdagen. Schiet ook weer lekker op. Pepijn heeft gisteren collega Steffi gesproken, en die had pas een sollicitantenronde gehad met teveel goede kandidaten, en zou ons wat namen doorgeven.

Dinsdag moeten we weer wachten op aankomsten, dus geen idee of we een middagje weg kunnen. Ach, dat blijft heel de zomer zo, we moeten onze momentjes pakken waar we kunnen. Morgen moet er weer iemand naar de groothandel, we hebben veel nodig. We hadden een bezorgdienst gevonden, maar die is toch niet zo ideaal. Veel wat we nodig hebben verkopen ze niet, of alleen in giga-verpakkingen. Ook waren er steeds een paar bestelde zaken die niet geleverd konden worden of waar dan een duurder, minderwaardig of veel groter produkt voor in de plaats geleverd werd. Heerlijk plannen op die manier. Met de houdbaarheidsdatum van sommige produkten was het soms ook niet ideaal, en de laatste keer waren de medewerkers erg onbeleefd tegen mij. Ze stonden me daarnaast gewoon uit te lachen toen ik iets zeer begrijpelijks in niet-vlekkeloos duits zei. Klaar mee dus….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.