ons hotel

woensdag 28 juni 2006

PRrrr team uitgebreid

Gisteren zijn we naar Regensburg geweest om in het asiel te gaan kijken voor een nieuw vriendje of vriendinnetje voor Katja. Toevallig werd er door een mevrouw van een hulporganisatie net een poesje binnengebracht, waar ze eigenlijk helemaal geen plaats voor hadden. Ze heette Sissi en of wij haar niet mee wilde nemen. Qua leeftijd en karakter pastte ze wel bij Katja, dus hebben we haar na een half uurtje knuffelen meegenomen. In de auto was het wel klagelijk miauw (bijna alle katten vinden auto’s eng), maar ze wilde wel meteen bij Pepijn op schoot. Katja was dolenthousiast toen we thuis kwamen, maar Sissi was zo gestresst dat ze onder de bar in het restaurant ging zitten en naar Katja ging zitten blazen. Ons nieuwe prinsesje is erg goed in verstoppen, we dachten zowaar al een paar keer dat ze was ontsnapt. Haar bijnaam is dan ook "spookje". Je weet dat ze in ons privé-gedeelte zit, maar waar is nog even zoeken. Een foto van Sissi kan ik dus ook nog niet op deze pagina zetten, ik heb nog geen kans gehad haar te fotograferen en een totaal overstresste kat achtervolgen met een flitskamera is trouwens ook zo zielig! Dan maar een leuke foto van Katja die vanaf de bovenverdieping van het privé zit te loeren:



De tegelzetters zijn echt voortvarend aan het werk, ze hebben in een paar uur tijd al bijna de hele muur getegeld! Ook is de monteur van Miele geweest om de nieuwe droger te programmeren. Dat was wel grappig: hij had een hele nederlandse naam want zijn vader is Nederlander en hij verstond dus alles wat wij zeiden. Ik kan nu eindelijk al die handdoeken van karton lekker door de droger halen, oogt een stuk beter voor de gasten.

Alwin is ondertussen beneden laminaat aan het leggen en Harald is met Pepijn de onderkant van de deuren aan het laten afzagen bij de bouwmarkt, aangezien het anders niet past met het laminaat. Morgen komt Ikea al met de volgende levering bedden en laminaat. Ook komen dan onze eigen nieuwe kasten, zodat wij zelf ook niet meer uit een doos hoeven te leven. De oude kasten hebben een nieuw plaatsje gevonden in de linnenkamer, dat ziet er meteen een stuk beter uit en het linnengoed blijft vast schoner in kasten die wel goed sluiten.

Het weer is enorm omgeslagen, het is hier heerlijk koel (17 graden), al giet het wel de hele tijd. De weersverwachting is dat het zo blijft tot na het weekend. Eindelijk lekker slapen en wat actiever klussen! Een hele erge klusfoto van mij kan niet ontbreken:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.